Tv og internet

Andelsboligforeningen har indlagt kabler fra YouSee, således at man kan modtage tv- og radiosignal samt få bredbåndsinternet.


Da foreningen IKKE har nogen aftale med YouSee om levering af tv- radiosignaler / internet eller bredbånd, skal man selv kontakte YouSee for at få en aftale om levering af tv- og radiosignaler / internet eller bredbånd.


På YouSees hjemmeside kan du læse mere om de forskellige løsninger omkring internet og tv-pakker, se priser og kanaloversigter.


Internet og bredbånd

Der er forskellige internetudbydere, som kan levere internet til din bolig. Internettet modtages normalt gennem et specielt opsat telefonstik beregnet til internet. Du kan kontakte din internetudbyder, som kan give dig information og vejledning i forbindelse med valg af internet, og om hvilke forholdsregler du skal tage i forbindelse med modtagelse af internetsignalet.


BEMÆRK at udgifter i forbindelse med levering af tv-, internet- og bredbåndsforbindelser, herunder opsætning af telefonstik, afholdes af andelshaver, og IKKE af andelsboligforeningen.


NYHED
A/B Halgreen har indgået aftale med Fibia/Waoo om etablering af fibernet i ejendommen, efter at forslaget blev vedtaget på den seneste genralforsamling. Det betyder, at der i løbet af foråret 2021 vil blive installeret fiberkabler i alle opgange og ind i alle lejligheder, og alle beboere får mulighed for at vælge internet og/eller tv-pakker fra Waoo. Læs mere i det omdelte materiale fra Waoo eller i indkaldelsen til generalforsamlingen fra november måned.